Kanskje Norges beste kurs i møtebooking?

av | Bli en god selger

Behovet for møtebooking er fortsatt betydelig

Møtebooking viser seg å være svært verdifullt, selv i en digitalisert verden. Hvordan vet vi dette? Over 49 prosent av innkjøpere foretrekker fortsatt å bli kontaktet per telefon, og hele 82 prosent av dem aksepterer fremdeles møter som følge av kalde telefoner.

Så selv om digital markedsføring og automatiserte prosesser kan bidra til å generere varmere leads og innkommende forespørsler, er møtebooking fortsatt en av de mest effektive metodene for å starte nye salgsprosesser og fylle opp pipelinen.

Kortversjonen

Behovet for møtebooking er fortsatt betydelig!

  • Psykologi og system i perfekt symbiose
  • Teori, verktøy og praktisk trening
  • Forventet resultat
  • Kurs med oss
  • Referanser og suksesshistorier
  • Norges beste kurs i møtebooking?

«Etterlater ingen tvil om hvilken leverandør du bør velge!»

Psykologi og system i perfekt symbiose

Psykologiske prinsipper

Møtebooking handler om mer enn bare å plukke opp telefonen. Det involverer en dyp forståelse av psykologiske prinsipper. For å lykkes med møtebooking må du være i stand til å lese og tilpasse deg andres adferd hurtig. Dette gjelder ikke bare personen i den andre enden, men også situasjonen de befinner seg i når du ringer. Din adferd og reaksjon vil avgjøre om du klarer å oppnå tillit og bygge en relasjon på svært kort tid.

Selgere som ærlig forteller grunnen til at de ringer har 2,1 ganger større sjanse for å lykkes med å booke møter — Gong

Systematisk tilnærming

Nøkkelen til å mestre dette er, så godt det lar seg gjøre, å ha en systematisk fremgangsmåte i samtalen. En strukturert samtale sikrer at du holder deg organisert, målrettet og konsekvent. Dette gjør at du ivaretar de psykologiske grunnprinsippene som en slik samtale bygger på.

Les mer om grunnprinsippene her: 10 bud for effektiv møtebooking!

Teori, verktøy og praktisk trening

Et godt kurs i møtebooking bør inneholde en balansert kombinasjon av teori, utvikling av personlige maler og praktisk trening. Målet bør være å gi deltakerne et solid fundament for å booke møter med selvtillit, samtidig som de fyller pipelinen med mange kvalifiserte møter.

For å få mest mulig ut av et slikt kurs er det avgjørende å ha ferdig prospekterte lister over potensielle kunder. Dette krever grundig research for å identifisere de riktige kontaktpersonene og sikre at bedriftene er relevante kjøpere av dine produkter og tjenester. Dette inkluderer informasjon om deres forventede behov og deres økonomiske situasjon.

70 % av selgere booker fortsatt møter via telefon — RainGroup

Forventet resultat

Etter å ha deltatt på kurset i møtebooking, bør du føle deg mer inspirert, motivert og engasjert enn noen gang. Du bør ha utviklet en personlig møtebookingsmal og sikret deg mange kvalifiserte møter med spennende og potensielt verdifulle kunder.

Personlig mal

Å ha en personlig møtebookingsmal innebærer at du har en strukturert og velprøvd guide for samtalene dine, som samtidig kan tilpasses individuelle behov og situasjoner. Dette gir deg et solid fundament og stor trygghet, samtidig som det sikrer at du har en klar strategi for hver enkelt samtale.

Kvalifiserte møter

Ved å anvende teknikkene og verktøyene du lærer på kurset, bør du være i stand til å booke mange kvalifiserte møter. Ikke bare under selve kurset, men også når du kommer tilbake til dine vanlige omgivelser. På denne måten vil du alltid ha en pipeline som sørger for at du når dine budsjetter og mål.

Kurs med oss

Våre møtebooking kurs er designet for å gi deg akkurat dette: et solid teoretisk grunnlag, sammen med mye praktisk erfaring og mange kvalifiserte møter. Du finner dem som både åpne og bedriftsinterne kurs.

Erfaring og kompetanse

Våre instruktører er erfarne fagfolk og blant Norges beste møtebookere. Med inngående kunnskap og praktisk erfaring vil de guide deg gjennom hvert trinn av prosessen, fra forberedelse til gjennomføring.

Referanser og suksesshistorier

Tilbakemeldinger fra våre kunder er det sterkeste beviset på at våre kurs kan gjøre en stor forskjell for deg. Mange av våre tidligere deltakere har rapportert om økt motivasjon, forbedrede ferdigheter og større selvtillit. Men viktigst av alt, de har opplevd mange kvalifiserende møter med nye, spennende kunder.

kurs i møtebooking

Resultatet ble all-time-high bookebonanza og topp stemning. 57 nye møter. Helt rått! — Eivind Antonio Johansen | Head of SMB

Meget fornøyd. Den pedagogiske fremstillingen og det håndfaste vi satt igjen med som vi kunne bruke i hverdagen var meget nyttig. — Bjørnar Frøhaug | Salgs- og Markedssjef

Norges beste kurs i møtebooking?

Vi kjenner ikke til alle aktørene som tilbyr kurs i Norge, og vi vet heller ikke hvordan kursene deres er. Det vi derimot er helt sikre på, er at våre kurs er dypt forankret i den nyeste forskningen, de nyeste studiene og de siste undersøkelsene. Kursene våre fasiliteres av noen av de absolutt beste instruktørene i faget og gir alltid en avkastning som mangedobler investeringen.

Om vi har Norges beste kurs i møtebooking? Det må du nesten få lov til å erfare og avgjøre selv.

Les flere artikler